Jag har köpt hem en sandsäck



Jag har köpt hem en sandsäck hemma hos mig men det är ju ingen vanlig sandsäck, faktum är att det inte ens är någon sand i den utan det är en stående slagsäck som man fyller med vatten i basen och det är ju inte riktig samma känsla att slå på en stående slagsäck men det är nog den bästa lösningen med tanke på att man får ta hänsyn till sina grannar också för en sandsäck med kedjor låter ju väldigt mycket. Men jag är ändå väldigt nöjd med min sandsäck för den står stadigt. Jag var ju lite orolig för att den skulle falla eller flytta sig när man slår på den men det var inget problem för jaghar den stående i ett hörn och om man slår till den så stoppar väggen så att den inte tippar över och den flyttar sig inte ur fläcken trots att jag slår den allt vad jag har och jag slår ju väldigt hårt om jag får säga det själv. 

Det känns skönt att ha en slagsäck som man kan slå på när man känner för det och det är något som jag har saknar här hemma.

Det är på tiden att man går till gymmet



Jag tänkte börja träna nu och det är ju verkligen på tiden för det var ju ett tag sedan jag var på gymmet nu och det är ju onödigt att köpa ett årskort på ett exklusivt gym om man inte går och tränar, de är ju inte direkt billiga de där årskorten och det brukar vara så att man tränar några månader och sedan så håller man sig borta från gymmet men det är ju inte så bra när man redan har betalat dyra pengar och det gäller ju att hålla formen och inte bli förslappad när det gäller träningen och det är därför jag har bestämt mig för att börja träna igen. Jag är framför allt ute efter att gå ner några kilon men det vore ju inte helt dumt att få lite mer muskler också.

Jag tycker om att gå på gym. Många föredrar ju andra träningsformer men jag gillar att lyfta tungavikter så det är en perfekt träningsform för mig. 

Sen gillar jag att gå ut och springa och det är ju gratis men det kan man ju inte göra när det är så kallt ute och jag tänker ju inte sätta mig på en motionscykel för det är ju verkligen tråkigt.

Jag vill börja planera semestern

Det känns som att jag vill börja planera semestern lite nu för jag behöver blicka framåt mot något roligt just nu känner jag för det känns väldigt trist just nu och det är dags att hitta på något roligt och jag behöver ett miljöbyte men det blir ju svårt nu för jag kan ju inte ta semester innan sommaren i alla fall men jag kan ju i alla fall se till så att jag har något roligt att se fram emot i sommar och därför tänkta jag planera lite inför semestern för jag tänker ha en väldigt trevligt sommar, det har jag bestämt mig för. Jag ska åka utomlands och jag vill gärna vara borta en lite längre period som till exempel en månad, alltså hela semestern och då kan man ju passa på att åka lite längre om man ändå ska vara borta så länge för i vanliga fall så vill man ju inte gärna sitta på flyget så pass länge om man bara ska vara borta en vecka. Men nu när jag ska vara borta i upp till en månad så kanske jag ska passa på att åka till USA för det har jag ju velat göra väldigt länge nu men det är så långt bort så det har liksom inte blivit av.

Ett överflöd av god mat

Många försöker gå ner i vikt och jag tror nog att alla människor någon gång under sin livstid har försökt gå ner i vikt för det är ju faktiskt så att den livsstil som vi har i detta land leder till övervikt förr eller senare och det har ju att göra med att man ofta är väldigt stilla sittande och att man äter på tok för energirik mat. Det är ju bra att man får i sig god mat och det vore ju betydligt värre om alla skulle lida av näringsbrist och att alla var magra på grund av brist på mat men så är det ju i alla fall inte utan det är snarare så att man har tillgång till ett överflöd av god mat som man har svårt att tacka nej till och i de flesta fall så är det ju bara fåfängan som gör sig påmind när man har ätit lite för gått ett tag men man ska komma ihåg att fetma är ett hälsoproblem för många för det är ju naturligtvis inte så hälsosamt att vara allt för överviktig. Men som tur är så är det ganska lätt att gå ner i vikt om man verkligen vill för det handlar ju bara om att äta nyttigt och röra lite på sig.