Bästa roddmaskinen?Den roddmaskin ger en av de bästa allround- kardiovaskulär träning . Och det bästa är , är detta ett träningsredskap som lätt kan passa in i ditt hem gym . De tar liten plats och kan hittas på flera olika prisklasser .

När man ser att köpa denna typ av utrustning , bör du först avgöra om du föredrar en luft , vatten eller magnetisk roddmaskin .

En luft roddmaskin , som ni kanske misstänker , använder luft för resistens . De ger en extremt jämn drift och oftast den vanligaste formen av roddare . Luftmotståndet verkar via en fläkt - hjulet. Detta gör det möjligt för utövaren att ta kontroll över motståndet , beroende på hur ljus eller hårt de vill att deras träning för att vara . Dessa roddmaskiner är oftast den mest ekonomiska , börjar på runt $ 150, och oftast dessa maskiner registrerar mängden brända kalorier , rodde avstånd , hastighet och antal gjorda rader . De är även flytta runt , eftersom de är på hjul och kan vikas ihop till en kompakt storlek och hållas under en säng eller i en garderob .

Därefter är vattnet rodd maskinen försedd med en vatten svänghjul som replikerar rodd rörelse. Svänghjulet sitter i en sluten tank med vatten , så det ger en lugn ridtur . Motståndet är mycket likt faktiskt rodd i vatten , och verksamheten är mycket smidig . De tenderar att köra på en högre prisnivå än luften roddarna , som börjar på runt $ 600 och kör till över $ 1700. Dessa anses som den bästa av denna typ av maskin , eftersom de ger en så genuin känsla av rörelse .

Och slutligen, är den magnetiska roddmaskin också en mycket populär modellen, eftersom det är den tystaste slag på marknaden . De har en tyst stroke och mycket smidig motstånd . Dessa modeller kommer att köra dig från $ 300 till ca $ 1000. Ju snabbare du går på en av dessa , ju mer motstånd du placerar på rörelse.

Tänk på att korrekt underhåll och skötsel behöver göras på din roddare , eftersom reparationer kan bli kostsamt . Spendera lite mer idag för kvalitet kan du spara pengar i det långa loppet .